Sluitingsrit 2019

Op 6 oktober liet het weer ons lelijk in de steek maar de week erop kunnen we met een groot deel van onze leden onder een grijze hemel droog vertrekken.

Door de vele regen van de nacht ervoor had Albert Galle gezorgd voor een alternatieve route om te voorkomen dat we na afloop onherkenbaar met kleren en al onder de douche moeten gaan staan.
Helaas geen mooie binnenwegen maar wel nagenoeg moddervrije fietspaden. Via Sint-Kruis, Waterlandkerkje en IJzendijke naar Biervliet. Net voor Hoofdplaat krijgen we nog de zegen van boven maar gelukkig kan de terrasoverkapping bij HCR de Vriendschap dicht.

Zo kunnen we na 30 km toch droog genieten van een heerlijk bakje koffie. Er moet nog wel even snel een lekke band vervangen worden. Dan via Breskens, Groede en Nieuwvliet richting Sluis. En jawel, net voordat we bij onze sponsor De Corner op het terras gaan zitten, breekt het zonnetje door en droogt alles in een snel tempo op. De vesten kunnen zelfs uit. Mario zorgt voor overheerlijke broodjes en een kop soep. De inspanningen en het buitje regen zijn al snel vergeten. Met dank aan Albert voor het uitzetten van de route.

Scroll naar boven
Scroll naar top