MTB Poldertocht zondag 19 januari 2020

Maar liefst ruim 250 deelnemers startten zondagmorgen 19 januari voor een prachtig parcours vanuit Aardenburg door de polders naar Sluis en voor de 50 kilometer naar het Zwin. De reacties waren vrijwel unaniem zeer positief over het parcours en de organisatie.

Alle deelnemers bedankt voor jullie komst en tot volgende jaar!


Deze fietstocht voor jong en oud brengt ons langs de mooie plekjes in en rond Aardenburg, waarna door de polders van Zeeuws -Vlaanderen met zijn open vlaktes richting de kust van Cadzand wordt gereden.
Na de eerste bevoorrading keert de 30 km terug richting Aardenburg, de 40 en 50 km rijden richting Cadzand waarvan de 40 km bij Retranchement de terugweg aanvangt.
De 50 km rijdt door naar Cadzand waar men over de duinen met het mooie uitzicht over de Schelde de weg terug neemt om na de tweede bevoorrading richting Aardenburg terug te rijden.

Voor alle afstanden staat in Aardenburg nog een mooi toetje te wachten het bos De Elderschans waar een technisch parcours is uitgezet.Na terugkomst in de kantine is er voor iedere deelnemer versnapering en mogelijkheid tot een drankje en na te praten.

Vrije start vanaf 8:30u tot 11:30

Afstanden 30 – 40 – 50km

Voorzieningen
Bevoorrading + Kleedkamers + Douches + Afspuitplaatsen

Inschrijf- & startlocatie:
Sportpark de Elderschans Kantine AVC Herendreef 57 Aardenburg
Klik hier voor de Poldertocht startlocatie op Google maps en plan je route naar Aardenburg

1 gedachte over “MTB Poldertocht zondag 19 januari 2020”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top