Clubactiviteiten

Wat doen we zo al binnen de club?
Het zal niemand verbazen dat er wordt gefietst. Dit wordt het jaarrond gedaan in voorjaar, zomer en herfst is dit voor de meeste leden de koersfiets en voor de diehards in de winter de mountainbike in het veld. Daarnaast is er een aantal leden die in de winter de zogenoemde wintersterritten op de koersfiets rijden.

Er worden voor al deze ritten kalenders opgesteld. Aan de hand van deze kalenders worden de ritten gereden.
De start van het zomerseizoen ligt begin maart.
Het is dan nog wintertijd. Er wordt dan op zondagochtend om 9.00 uur vertrokken vanaf het Van Dongensportpark (voetbalkantine) aan de Herendreef in Aardenburg. Met ingang van de zomertijd is het vertrektijdstip aldaar 8.30 uur.
Dit jaar is, wegens de toename van het aantal oostburgse leden, een extra startpunt ingelast. Gedurende wintertijd om 8.30 uur is het vertrek bij The Lane aan de Nieuwstraat in Oostburg. In de zomertijd 8.00 uur, voor gezamenlijk vertrek richting Aardenburg.

Op de kalenders, die per mail worden verspreid onder de leden, worden bestemming en tijdstippen van vertrek genoemd alsmede de ritafstand.
Naast de clubritten op zondag staan er tochten aangegeven voor de woensdagen en de zaterdagen. Individueel of gezamenlijk kunnen die ritten worden gereden.
Via de mail worden de ritten vaak nog door een aantal gelijkgestemden geregeld; gezamenlijk rijden met de auto, tijdstip van vertrek enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top