Internationale Junioren Driedaagse in Axel

juniorendriedaagse2014
Op 23, 24 en 25 wordt de 33e Internationale Junioren Driedaagse in Axel gereden. Een onder de vlag van UCI georganiseerde wedstrijd door de Zeeuws-Vlaamse polders, waaraan tal van internationale (landen-) teams deelnemen met maar liefst 198 wielrenners.

Op de zaterdag, 24 mei, wordt in de middag voorafgaand aan de officiële wedstrijd ook een toertocht over het wedstrijdparcours gereden. Daar Spie een van de sponsors van dit evenement is, zijn wij als club door hen uitgenodigd om aan deze toertocht deel te nemen.

Een mooie gelegenheid om onze nieuwe kleding te presenteren aan onze sponsor. Tevens zouden we dan wat foto’s kunnen maken van onze nieuwe outfit in combinatie met de sponsorreclame die daar aanwezig is van Spie. De toertocht zelf gaat over een lengte van 65 km. De start is om 14:30h en de aankomst is gepland rond 17:00h.

Het mag duidelijk zijn dat het zeer op prijs wordt gesteld als we met een zo groot mogelijke delegatie mee kunnen rijden. Rekenend op een hoge deelname zal onze fietskar hiervoor ook ingezet worden.
Om praktische reden willen we vragen om je eventuele deelname per mail te bevestigen en hierin aan te geven of je gebruik wilt maken van de plaatsen op de fietskar. Het is natuurlijk ook mogelijk om op eigen gelegenheid naar Axel te rijden en daar bij de inschrijving te verzamelen.

Aanmelding: Meld je aan bij Rini via email Rini@TCAardenburg.nl

Praktische info:

  • Vertrek met fietskar vanaf Aardenburg, sportpark, om 13:00h.
  • Tussenstop met fietskar in Oostburg, locatie n.t.b., om 13:20 h
  • Aankomst en inschrijving in Axel om 14:00h. Start lokatie is de Westsingel .
  • Inschrijvingsgeld (tbv goed doel) wordt voldaan door Spie!
  • Terugkomst in Oostburg resp. Aardenburg is verwacht rond 18:00h en 18:30h

 

Scroll naar boven
Scroll naar top