Sluitingsrit op 14 oktober a.s.

IJs en weder dienende sluiten we a.s. zondag op een passende wijze ons zomerseizoen af. Onder leiding van Albert Galle vertrekken we om 08.30 uur vanaf het sportpark voor een rit van ca. 65 km. Albert heeft een mooie rit uitgezet over West Zeeuws-Vlaamse wegen en dijken.De koffiepauze is voorzien bij HCR de Vriendschap in Hoofdplaat. Na de nodige rust rijden we terug richting Eede. Nog op Belgisch grondgebied sluiten we onze rit af bij café Het Eerste Huis. Daar staat voor alle deelnemers een kop dampende soep gereed. En natuurlijk kan iedereen naar eigen behoefte ook nog genieten van alle andere lekkere dingen die men daar heeft. Uiteraard is er voldoende tijd om onder het genot van dat alles het afgelopen seizoen de revue nog eens te laten passeren. Sterke verhalen zijn van harte welkom!

Het bestuur rekent op een grote opkomst.

Reacties zijn afgesloten