Testdagen bij Cijsouw Oostburg

Open weekend bij onze sponsor CIJSOUW Oostburg.

Het open weekend bij Cijsouw Oostburg vind plaats van vrijdag 20 april tot en met zondag 22 april en heeft u de mogelijkheid om de fiets van uw dromen te testen. Tijdens deze dagen staan er van diverse modellen racefietsen in verschillende maten voor u klaar. Er is een uitgepuilde route van ongeveer 5km uitgezet om de fiets te testen. De te testen fietsen zij met en zonder schijfremmen, zeer licht, super strak of met comfort welke niet ten koste gaat van de rijeigenschappen.

Van Trek staan er de Madone 9.0, Emonda SLR 8 Disc en de Domane SL5 Disc.

DE zondag is het testteam van het Italiaanse bekende Wilier aanwezig met de cent 10 Air, Cento NDr en enkele mountainbikes.

Cijsouw verwelkomt u graag op een van deze dagen. Kom in sportieve kleding en neem uw fietsschoenen mee en indien mogelijk uw pedalen.

Reacties zijn afgesloten